tisdag 31 augusti 2010

Inneskor

Det är inte ofta som det uppdateras på denna bloggen. Lite dåligt får man säga! Det betyder å andra sidan inte att jag inte syr, tvärt om. Däremot betyder det att jag inte fotar det jag syr. Ska försöka skärpa till mig. Hur som helst, för ett par veckor sedan sydde jag mig ett par inneskor. Muffinstyget är köpte i Vimmerby, hos Villekulla Quilt. Har en del andra projekt på gång, både halvfärdiga och i huvudet. Imorgon ska jag försöka göra något färdigt, eller börjar jag på något nytt kanske. Who knows... :)

söndag 1 augusti 2010

Augusti

Oj, vad det gick snabbt nu! Redan 1 augusti och sommaren går in på sin sista tredjedel. Eftersom jag jobbat mycket i juli har jag inte hunnit sy så mycket. En väska är nog det enda, faktiskt. Men jag har dock hunnit köpa lite tyg till hösten olika projekt. Imorgon blir det säkert mer, då går färden mot Stoff o stil i Malmö. Ska bli trevligt att få uppleva det live, jag har bara beställt på nätet tidigare.
På IKEA köpte jag en bit Britten hus. Av någon anledning gillar jag tyg med hus på. Förra gången jag var där var detta tyg slut och idag fanns det bara 1.70 m kvar. Jag tog den biten snabbt!